Banner zhe

Werken als psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist in een van de mooiste gebieden van Nederland. Ervaar het zelf tijdens een uitgebreide meeloopdag!

Werken op de Zuid-Hollandse Eilanden

Werken op de Zuid-Hollandse Eilanden

Fietsen door de groene polders en uitwaaien op lange stranden. Werken op de Zuid-Hollandse Eilanden betekent rust, ruimte en vrijheid. Met prachtige natuurgebieden, verschillende vestingsteden en de ‘grote’ stad binnen handbereik. Als professional in deze regio heb je een grote maatschappelijke impact. Kom langs en ervaar het zelf tijdens een uitgebreide meeloopdag met een hotelarrangement inclusief een toeristische rondleiding op een van de mooie eilanden.

De regio Zuid-Hollandse Eilanden bestaat uit de schiereilanden Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten (Nissewaard en Hellevoetsluis) en Hoeksche Waard. Elke regio heeft zijn eigen kenmerken en identiteit. Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten zijn geliefde kuststroken en zijn enorm in trek voor bewoners en toeristen die van watersporten houden. En zo is de Hoeksche Waard één grote, uitgestrekte polder met aan de horizon alleen maar kleine, authentieke dorpjes en eindeloze populieren. 

Kortom: deze omgeving biedt veel pracht en praal, en dat bieden we onze toekomstige collega’s van Antes ook. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als klinisch psycholoog, gz-psycholoog, verpleegkundig specialist of als psychiater? Lees dan gauw verder en kom eens langs op de eilanden.

Kennismaking met hotelovernachting en diner!

Wat leuk dat je interesse toont in een ambulante functie op een van de Zuid-Hollandse Eilanden! We maken dan ook graag kennis met je. Als die kennismaking wederzijds bevalt, hebben we een unieke aanbieding voor je: solliciteren met hotelovernachting en diner. Oftewel: een tweedaagse kennismaking op een locatie naar keuze. Zo kun je op het gemak de (werk)omgeving leren kennen en alvast genieten van dit prachtige gebied. 

Met deze unieke actie willen we je graag laten proeven van een baan in een van de mooiste gebieden van Nederland. Door mee te lopen met misschien wel een van je toekomstige collega’s van een ggz-team, ontdek je wat het werken binnen de ambulante zorg in deze regio inhoudt. Tegelijkertijd zie én ervaar je de prachtige omgeving van de Zuid-Hollandse Eilanden. Lees meer over deze actie.

Welke teams werken er op de Zuid-Hollandse Eilanden?