paginakop meeloopdag

Vacatures Zuid-Hollandse Eilanden

Vacatures Zuid-Hollandse Eilanden

Bekijk hieronder de vacatures op de Zuid-Hollandse Eilanden.

Vacature GZ-psycholoog

Rianne (GZ-psycholoog): "Ik heb hele gezellige en betrokken collega’s die van aanpakken weten, kritisch zijn en humor hebben. Er is hier geen sprake van hiërarchie, iedereen is gelijk en iedereen telt mee. Dat geldt zowel voor collega's als voor onze cliënten en de naastbetrokkenen."

Zelf je werk indelen en uitwaaien op het strand

Vrijheid om je eigen werk in te richten en maatwerk leveren voor elke cliënt. Ervaar de rust, ruimte en eindeloze ontwikkelmogelijkheden als GZ-psycholoog op de groene Zuid-Hollandse Eilanden, net onder Rotterdam. Van behandeluren tot onderzoek, jij bepaalt voor een groot deel hoe jouw agenda eruit ziet. Na het werk kun je lekker uitwaaien op één van de mooie stranden of denk je rustig na over de innovatieve ideeën die jullie als team willen uitwerken. Meer informatie.

Vacature klinisch psycholoog

Marieke Alkema (klinisch psycholoog): "Ik merk dat we door de kleinschaligheid een hecht en gezellig team hebben met veel vrijheid voor eigen invulling van werk. Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën in te brengen. En dat in zo'n mooie omgeving waar ik ook de rust op kan zoeken."

Eigen cliënten kiezen en werken in de natuur

Vind alle rust en ruimte om uitdagende casussen te behandelen vanuit je eigen, vaste plek in de natuur. Op een kleinschalige locatie en met een gezellig, multidisciplinair team van specialisten. Dit betekent: nauw samenwerken, zelf je cliënten kiezen en samen de beste behandelingen in de regio bieden. Meer informatie.

Vacature psychiater

Joelle Terlouw (psychiater): "Ik ervaar het als vrij ondernemen binnen de kaders van de organisatie, met een sterk en hecht team dat altijd in oplossingen denkt. Het hele DSM boek komt voorbij en wij zijn als Antes pionier in de omgeving. Je kunt écht doen waar je blij van wordt en tussendoor lekker uitwaaien in de mooie omgeving."

Eigen ruimte om te ondernemen in je vak

Een eigen ruimte in een prachtige omgeving in de natuur. Vlakbij Rotterdam wacht een stel gedreven collega's in een multi-disciplinair team op jou. Jij krijgt bij Antes alle vrijheid om jouw visie en behandelplannen uit te voeren. Samen ontwikkel je de beste ambulante ggz-zorg en werk je aan zeer uiteenlopende casussen. Meer informatie.

Vacature verpleegkundig specialist

Ellen Bakker (verpleegkundig specialist): "Wat ik heel leuk vind aan ons team, is dat we het vak serieus nemen, maar onszelf iets minder, ha! We werken hard, er is geen geneuzel, maar we hebben ook veel plezier met elkaar. Iedereen is zelfstandig, maar weet ook op de juiste momenten goed samen te werken. Dat is en werkt heel prettig."

Zeer gevarieerd werk in een ijzersterk team

Met een kritisch oog naar de behoeften van cliënten kijken en creatief zijn in oplossingen. Als verpleegkundig specialist krijg je alle vrijheid om de meest uiteenlopende casuïstiek uit de regio te behandelen. En dat is uitdagend. Samen met een hecht en gezellig team werk je van A tot Z de plannen uit. Wil je een keer iets nieuws proberen? Dan krijg je de ruimte voor onderzoek en zoek je samen de beste manier om dit toe te passen. Ondernemen binnen je vak dus! Meer informatie.