Paginakop locaties generiek

BW Leningradplaats

BW Leningradplaats

Dit voormalig regiokantoor van de KNVB is herontwikkeld tot appartementen (1 en 2 kamerwoningen) speciaal voor mensen van 50 jaar en ouder met een psychiatrisch ziektebeeld. In deze beschermde woonvorm wordt een 24-uurs begeleiding geboden. Dit betekent dat er altijd begeleiding aanwezig is. De cliënten die wonen in deze BW werken aan hun herstel op verschillende leefgebieden. Het uiteindelijke (herstel)doel is dat zij vanuit herstel doorstromen naar een zo zelfstandig mogelijke plek die aansluit bij hun hersteltraject.

Deze oudere doelgroep past goed bij deze wijk en locatie, omdat voorzieningen zoals het openbaar vervoer, ziekenhuis, winkel en overige faciliteiten in de nabijheid beschikbaar zijn. Daarnaast is er toch enige afstand tot de andere bewoners van de wijk. Het betreft een zeer toegankelijke locatie, met levensloopbestendige appartementen waar deze doelgroep veilig, met de juiste zorg, toch onderdeel van de maatschappij kunnen zijn.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: