Vrouwe stien paginakop

Varen met de Vrouwe Stien

Varen met de Vrouwe Stien

Update 18-04-2024

Beste bezoeker,

Reserveren voor vaarseizoen 2024 is mogelijk! Lees eerst de praktische informatie op de website, bekijk vervolgens het vaarschema en reserveer een vaardag via het online reserveringsformulier. Onderaan deze pagina zijn de verwijzingen naar de verschillende webpagina's te vinden.

Bij voorkeur minimaal 2 weken van te voren resreveren ten behoeve van de organsiatie van de vaardagen. 

Graag tot ziens aan boord!

Team Vrouwe Stien

 

Als afdeling binnen de GGZ (cliënten met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Zuidland, Sassenheim en Westknollendam. Tijdens de weken dat de Vrouwe Stien in een van deze havens ligt, is dat tevens de opstapplaats.

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan met behulp van een enthousiaste groep vrijwilligers.

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.

Onderstaande knoppen leiden naar praktische informatie over de vaardagen, vaarroutes, veelgestelde vragen en het online reserveringsformulier.