Vrouwe stien paginakop

Vrouwe Stien

Vrouwe Stien

Update 21-06-2022

Door hoog verzuim en stijgende cijfers zijn per 15 juni 2022 nieuwe coronamaatregelen afgekondigd binnen Antes. Deze maatregelen zijn vooral gericht op afdelingen van zorglocaties van Antes. Vaartochten met de Vrouwe Stien kunnen vooralsnog doorgaan. 

Passagiers met coronaklachten, of die in de buurt zijn geweest van iemand die positief getest is, worden vriendelijk verzocht zich voor een geplande vaartocht te testen. Bij een positieve testuitslag, of bij twijfel, graag niet meevaren ten behoeve van medepassagiers en de schipper. 

Let op: aangezien corona helaas nog niet voorbij is, wordt gevraagd de basismaatregelen in acht te nemen. Gelieve geen vaardag plannen met kwetsbare cliënten. Bij slecht weer is het namelijk niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden binnen het schip. 

Bekijk eerst het vaarschema, reserveer een vaardag via het online reserveringsformulier en geniet van een heerlijke dag op het water.

Bij voorkeur minimaal 2 weken van tevoren reserveren ten behoeve van de organisatie van de vaardagen.

Houd de website in de gaten voor eventuele ontwikkelingen.

Tot gauw aan boord van de Vrouwe Stien!

Team Vrouwe Stien

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Sassenheim, Westknollendam en Rhoon.

Als afdeling binnen de GGZ (met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Varen met de Vrouwe Stien

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers.

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.