Vrouwe stien paginakop

Varen met de Vrouwe Stien

Varen met de Vrouwe Stien

Update 26-10-2023

Vaarseizoen 2023 is afgerond. Hartelijk dank voor de geboekte vaardagen!

Als de omstandigheden het toelaten, start het nieuwe vaarseizoen per april 2024. Houd de website in de gaten voor eventuele ontwikkelingen. Zodra reserveren weer mogelijk is, wordt dat hier kenbaar gemaakt.

We zien jullie volgend vaarseizoen graag aan boord!

Team Vrouwe Stien

Als afdeling binnen de GGZ (cliënten met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Hoogvliet, Dordrecht, Sassenheim en Westknollendam. Tijdens de weken dat de Vrouwe Stien in een van deze havens ligt, is dat tevens de opstapplaats.

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan met behulp van een enthousiaste groep vrijwilligers.

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.

Hieronder vind je via de knoppen praktische informatie over de vaardagen, vaarroutes, veelgestelde vragen en het online reserveringsformulier.