Vrouwe stien paginakop

Vrouwe Stien

Vrouwe Stien

Update 13-04-2022

Goed nieuws! Na ruim 2 jaar vaart de Vrouwe Stien weer. Bekijk eerst het vaarschema, reserveer een vaardag via het online reserveringsformulier en geniet van een heerlijke dag op het water.

Let op: aangezien corona helaas nog niet voorbij is, gelieve geen vaardag plannen met kwetsbare cliënten. Bij slecht weer is het namelijk niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden binnen het schip.

Bij voorkeur minimaal 2 weken van tevoren reserveren ten behoeve van de organisatie van de vaardagen.

Tot gauw aan boord van de Vrouwe Stien!

Team Vrouwe Stien

 

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Sassenheim, Westknollendam en Rhoon.

Als afdeling binnen de GGZ (met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Varen met de Vrouwe Stien

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers.

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.