Vrouwe Stien vaarschema + reserveren

informatie Corona maatregelingen motorjacht Vrouwe Stien

Update 01-10-2020

Gezien de aangescherpte maatregelen van het kabinet met betrekking tot het Coronavirus en daarmee de aangescherpte maatregelen van Parnassia Groep, is het dit jaar helaas niet meer mogelijk om te varen met de Vrouwe Stien.

We hopen dat het vaarseizoen volgend jaar weer geopend kan worden en kijken dan uit naar uw reserveringen!

 

Vrouwe Stien call to action blokken

Video Vrouwe Stien

vrouwe stien

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Sassenheim, Westknollendam en Rhoon.

 

Als afdeling binnen de GGZ (met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Varen met de Vrouwe Stien

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Reserveer een vaardag

eigendom parnassia groep

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.