Vrouwe Stien vaarschema + reserveren

informatie Corona maatregelingen motorjacht Vrouwe Stien

Update 16-11-2021

Helaas is het nog altijd niet mogelijk om te varen met onze mooie kotter Vrouwe Stien en is het niet bekend wanneer dit weer mogelijk zal zijn. Haar ligplaats is dan ook voorlopig in Rotterdam. Zodra we weer het water op mogen, wordt dat hier vermeld.

Houd de site in de gaten voor wijzigingen. Graag tot gauw!

Team Vrouwe Stien

 

Vrouwe Stien call to action blokken

Video Vrouwe Stien

vrouwe stien

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Sassenheim, Westknollendam en Rhoon.

 

Als afdeling binnen de GGZ (met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kun je een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Varen met de Vrouwe Stien

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, het contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Reserveer een vaardag

eigendom parnassia groep

De Vrouwe Stien is eigendom van Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met 4 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Oost- Nederland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden en Drechtsteden.