Vrijwilligerswerk

Aanmelden

Bij Antes helpen tal van vrijwilligers onze patiënten binding te houden met de samenleving. Door het geven van positieve aandacht laten vrijwilligers patiënten merken dat ze ertoe doen en dat ze de moeite waard zijn. Vrijwilligers dragen zo bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en herstel van psychiatrische patiënten. Ben je geïnteresseerd in zinvol vrijwilligerswerk? Je kunt van onschatbare waarde zijn voor mensen met psychische problemen bij jou in de buurt.

Wat wil je doen?

Bij Antes zijn er veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Het gaat om het samen doen van laagdrempelige activiteiten, zoals samen koffie drinken, een praatje maken, een spelletje doen, wandelen, een boodschapje doen, muziek luisteren, iets creatiefs, sportiefs of muzikaals doen, iets koken of bakken of samen in het groen werken. Of meehelpen met een activiteit op een afdeling. Dat kun je met één of meerdere patiënten doen. Heb je zelf een idee? Neem dan contact op met Vrijwilligerswerk Antes.

Hoe vaak je wilt…

De tijdinvestering van het vrijwilligerswerk kan variëren: van een paar uur in de week tot een paar uur per maand tot een paar keer per jaar.

Interesse?

Reageer op een vacature.

Of neem contact op met de coördinator Vrijwilligerswerk Antes of consulent van het Maatjesproject van Vrijwilligerswerk Antes. Samen kun je de wensen en mogelijkheden bespreken.

Meer informatie

Meer informatie over vrijwilligerswerk vind je in deze folder:

Vrijwilligerswerk bij Parnassia Groep