Werken en leren

Ik ben trots op mijn werk

Werken en leren

Werken en leren

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Omdat wij geloven dat er altijd, hoe klein ook, verbetering mogelijk is voor de cliënt en zijn of haar omgeving.

Antes als werkgever

Wat betekent werken bij Antes?

Wij geven onze professionals de ruimte om vanuit hun deskundigheid, in gezamenlijkheid met het team, te kunnen doen wat goed is. Wij kunnen hierbij putten uit meer dan 100 jaar ervaring en onderzoek in psychiatrie en verslavingszorg. Omdat wij uitgaan van de kracht van onze collega’s en van onze cliënten zijn wij in staat om het verschil te maken. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten en aan de leefbaarheid van Rotterdam en omstreken. Wil jij ook je steentje bijdragen en onderdeel worden van ons team van professionals?

Bekijk onze vacaturesl

Podcast: Te gek werk

Bij ons telt iedereen. En achter iedereen schuilt een verhaal. Een verhaal over wat iemand drijft, beweegt en raakt. Splinter Chabot is in gesprek gegaan met onze collega’s Bart, Bienvenida, Jerry, Josta, Nicole en Yoeri. In de gesprekken onderzoekt hij wat zij doen en wat hen motiveert om in de psychiatrie te werken. Zij laten zien waarom werken in de ggz en bij Antes de moeite waard is. Lees en beluister meer.

Waar wil jij waarde toevoegen?

Echte waarde toevoegen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten kunnen wij doordat wij op meerdere levensgebieden onze cliënten helpen en een keten van zorg aanbieden. Zo komen wij thuis als dat nodig is, zoeken wij mensen op in de stad om ze te verleiden om in zorg te komen, bieden wij tijdelijke crisisopvang en bedden als dat nodig is en hebben wij beschermde woonvormen. Dit maakt dat wij goed in kunnen spelen op de zorgbehoefte en de intensiteit en inhoud van de zorg makkelijk kunnen aanpassen. Je kunt bij ons kiezen voor die zorg die het beste bij jou past.

Daarnaast kun je kiezen voor de doelgroep die jou het meest aanspreekt. Zo bieden we zorg aan cliënten met een intensieve zorgvraag (zoals forensische zorg of bij ernstige of multi-problematiek) of minder intensieve zorgvraag. We bieden verslavingszorg en zorg aan ouderen en cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel, waarbij naast psychische zorg ook lichamelijke zorg vaak een belangrijke rol speelt.

De belangrijkste werkvelden van Antes:

​​Hoe kun je jezelf en je loopbaan ontwikkelen?

Goede zorg kunnen wij alleen leveren met goede professionele collega’s. Daarom geven we niet alleen ruimte om vanuit je eigen deskundigheid de goede zorg te leveren, maar investeren ook in jou om je deskundigheid op peil te houden en te vergroten. Omdat wij onderdeel zijn van Parnassia Groep kunnen wij veel faciliteiten bieden. Zo hebben wij een eigen opleidingsacademie, een intern loopbaan- en coachingsbureau, specialismegroepen die kennis vergroten en bundelen en een eigen onderzoeksbureau en data-analyse afdeling. Wanneer je bij ons werkt, krijg je een eigen opleidingsbudget en wordt er door je leidinggevende samen met jou gekeken welke ondersteuning nodig is om jouw ontwikkeldoelen te halen. Omdat we een grote instelling zijn, hebben wij veel loopbaanmogelijkheden, zowel bij Antes als bij Parnassia Groep.

Welke mogelijkheden hebben we voor jouw specialisme?

Onze teams zijn veelal multidisciplinair. Je werkt dus vaak met andere disciplines samen, leert van elkaar en draagt vanuit je eigen deskundigheid bij aan de beste behandeling. Wij stimuleren dat je je kennis deelt en vergroot en geven ruimte en vertrouwen om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten. Omdat we onderdeel zijn van de Parnassia Groep zijn er veel kansen en veel professionele en ervaren collega’s om kennis mee te delen.

Word jij onderdeel van Antes?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van wat Antes doet voor haar patiënten en van de mogelijkheden om hieraan bij te dragen, volg ons op:

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 357 70 96. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar: recruitment@anteszorg.nl