Professionals Kop

Cliënt aanmelden

Cliënt aanmelden

Je kunt cliënten op verschillende manieren naar Antes verwijzen. Om digitaal te kunnen aanmelden is het noodzakelijk dat je een erkende verwijzer bent voor de specialistische ggz. Het meest gemakkelijk is via Zorgdomein, maar als je daar geen toegang toe hebt kan er ook gebruik gemaakt worden van ons online aanmeldformulier.

Zorgdomein

Antes maakt gebruik van de verwijsapplicatie Zorgdomein. Als je aangesloten bent op Zorgdomein, dan kun je ons actuele zorgaanbod online terugvinden en gemakkelijk digitaal doorverwijzen.

Aanmelden via het formulier

Als je geen toegang hebt tot zorgdomein kun je cliënten direct online bij ons aanmelden. Een ondertekende digitale verwijsbrief gericht aan de specialistische ggz, moet hierbij worden geüpload. 

Erkende verwijzers zijn:

  • Huisarts
  • Medisch specialist (inbegrepen zijn: psychiater, specialist ziekenhuis, specialist ouderengeneeskunde, arts verstandelijk gehandicapten)
  • Straatdokter
  • Regiebehandelaar van de cliënt (bij doorverwijzing)
  • Bedrijfsarts


Wat te doen bij crisis?

Bij crisis op het gebied van psychiatrie en verslaving zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het nummer van de Crisisdienst via 088 358 15 00.

Wachttijden

Op deze pagina vind je de wachttijden voor behandeling bij Antes. Het maakt voor de wachttijden niet uit waar de cliënt verzekerd is. Wanneer de cliënt de wachttijd te lang vindt, kan deze contact opnemen met zijn/haar verzekeraar. Zij kunnen kijken of er mogelijk organisaties zijn waarbij de wachttijd korter is.