Professionals Kop

Cliënt aanmelden

Cliënt aanmelden

Je kunt de cliënt direct online bij ons aanmelden. Hierbij is een verwijsbrief gericht aan de SGGZ noodzakelijk. Nadat we de aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op met de cliënt om een afspraak te maken zodra wij een intake kunnen aanbieden.

Zorgdomein

Antes maakt gebruik van de verwijsapplicatie Zorgdomein. Als je aangesloten bent op Zorgdomein, dan kun je ons actuele zorgaanbod online terugvinden en gemakkelijk digitaal doorverwijzen.

Na ontvangst van een aanmelding via Zorgdomein wordt deze op basis van inhoud bekeken. Bij akkoord wordt in het systeem gekeken waar de cliënt op een wachtlijst komt. De cliënt kan altijd contact opnemen om na te vragen hoe het staat met zijn of haar aanmelding. Wanneer mogelijk, wordt er met de cliënt contact opgenomen om een intakeafspraak te maken.

Wat te doen bij crisis?

Bij crisis op het gebied van psychiatrie en verslaving zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het nummer van de Crisisdienst via 088 358 15 00.

Wachttijden

Op deze pagina vind je de wachttijden voor behandeling bij Antes. Het maakt voor de wachttijden niet uit waar de cliënt verzekerd is. Wanneer de cliënt de wachttijd te lang vindt, kan deze contact opnemen met zijn/haar verzekeraar. Zij kunnen kijken of er mogelijk organisaties zijn waarbij de wachttijd korter is.