Werken en leren paginakop

GGZ teams Nissewaard Oost, Nissewaard Zuidwest en Centrum

GGZ teams Nissewaard Oost, Nissewaard Zuidwest en Centrum

Door een samenvoeging van Spijkenisse met Bernisse is de gemeente Nissewaard ontstaan. Nissewaard-Oost bestaat uit Spijkenisse en Hekelingen. Hekelingen is dorps en gemoedelijk, maar dicht bij de stedelijke voorzieningen van Spijkenisse. Rondom zijn er veel parken en wandelpaden. Een regio om verliefd op te worden. De middeleeuwse handelsplaatsjes Geervliet en Heenvliet bijvoorbeeld zijn zeker een bezoek waard. 

Nissewaard-Oost

Het team Nissewaard-Oost bestaat uit een verpleegkundig specialist, een psychiater, een psycholoog, basispsychologen, verpleegkundigen (verslavingsdeskundigen), ggz-agogen, een spv’er, een maatschappelijk werk en een verslavingsarts.  

Nissewaard-Zuidwest

Het team Nissewaard-Zuidwest bestaat uit een verpleegkundig specialist, een psychiater, een psycholoog, basispsychologen, verpleegkundigen (verslavingsdeskundigen), ggz-agogen, een spv’er, een maatschappelijk werk en een verslavingsarts. 

Nissewaard Centrum

Het team Nissewaard Centrum bestaat uit een psychiater, een hoofd behandelzaken, een verslavingsarts, een gz-psycholoog, een psycholoog, een verpleegkundige en een ggz-agoog.

Team Nissewaard-Oost, team Zuidwest en team Centrum behandelen ieder ongeveer 250 cliënten. Goed om te weten is dat er bij alle teams er een eigen basis GGZ is, bemoeizorg en geen wachtlijst. De cliënten krijgen doorgaans binnen 6 á 8 weken een uitnodiging voor een intake en komen direct in behandeling.