paginakop meeloopdag

Vacature verpleegkundig specialist ZHE

Vacature verpleegkundig specialist ZHE

Zeer gevarieerd werk in een ijzersterk team

Met een kritisch oog naar de behoeften van patiënten kijken en creatief zijn in oplossingen. Als verpleegkundig specialist bij Antes Zuid-Hollandse eilanden (ZHE) krijg je alle vrijheid om de meest uiteenlopende casuïstiek uit de regio te behande-len. En dat is uitdagend. Samen met een hecht en gezellig team werk je van A tot Z de plannen uit. Wil je een keer iets nieuws proberen? Dan krijg je de ruimte voor onderzoek en zoek je samen de beste manier om dit toe te passen. Onder-nemen binnen je vak dus!

Als verpleegkundig specialist bij Antes ZHE werk je in een prachtige omgeving binnen een multidisciplinair team. Het ge-bied bestaat uit mooie stranden, groene polders en idyllische dorpjes. Omdat Antes ZHE vrijwel de enige zorgaanbieder in deze regio is, werk je een stuk overzichtelijker, zijn er veel korte lijnen en heb je veel impact op de maatschappij. En dat terwijl Antes ZHE op nog geen 40 minuten afstand van Rotterdam ligt.

Ellen Bakker (verpleegkundig specialist): "Wat ik heel leuk vind aan ons team, is dat we het vak serieus nemen, maar onszelf iets minder, ha! We werken hard, er is geen geneuzel, maar we hebben ook veel plezier met elkaar. Iedereen is zelfstandig, maar weet ook op de juiste momenten goed samen te werken. Dat is en werkt heel prettig."

Deze vrijheid krijg je verpleegkundig specialist

 • De ruimte en verantwoordelijkheid om als regiebehandelaar met je collega's de organisatie en uitvoering van behande-lingen vorm te geven.De mogelijkheid om innovaties te implementeren die patiënten ondersteunen in hoe ze de regie weer in eigen handen kunnen nemen. 
 • De ruimte voor collegiale consultatie in een hecht team en indien gewenst kruisbestuiving met andere teams in de regio. 
 • De gelegenheid om met je team onze ambulante GGZ-zorg naar een hoger niveau te tillen en/of deel uit te maken van het kernteam.
 • De vrijheid om eigen invulling te geven aan je agenda, zodat je momenten thuis kunt werken of tussendoor een wande-ling kunt maken langs het strand of door de groene omgeving.

Anton Karlas (verpleegkundig specialist): "Werken als VS binnen de divisie ouderen in ambulante setting op de ZHE is zeer boeiend. De doelgroep maakt dat je constant scherp en analytisch bezig bent, omdat je te maken hebt met mensen waarbij sprake is van multi-problematiek (levensfase, somatiek, cognitief/neurologisch en psychiatrisch). Dat maakt het geweldig om in deze regio te werken. Het is een gebied met grote diversiteit qua bewoners, maar ook zeker qua omge-ving."

Dit zijn de kaders 

 • Actief meewerken aan intake, behandeling, somatische screening en het voorschrijven en monitoren van medicatie in de specialistische gezondheidszorg
 • Participeren in het verbeteren van kwaliteitsprofielen en standaarden
 • Organisatie en uitvoering van behandelingen vormgeven
 • Meedenken en ontwikkelen van een passend groepsaanbod aansluitend bij de doelgroep waar je affiniteit mee hebt
 • Werkbegeleiding en supervisie bieden aan andere behandelaren 

Dit ben jij

Jij onderscheidt je van de algemeen verpleegkundige door een hogere mate van zelfstandigheid, deskundigheid en beroepsontwikkeling. Je gelooft dat er altijd -hoe klein ook- verbetering mogelijk is voor alle patiënten en hun omgeving. Daarvoor werk je nauw samen met collega's om de beste behandelplannen op te stellen. Het ontbreekt niet aan creativiteit en je hebt oog voor de expertise van je teamleden. Je houdt ervan om buiten de kaders te denken en hebt een goed gevoel voor humor. Want voor nieuwe ideeën én werkplezier is er altijd ruimte bij Antes ZHE.

Je werkt mee aan het herstel van mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, vaak in combinatie met verslavings-problematiek. Je schrikt niet van deze ingewikkelde, meervoudige casussen, maar ziet dat juist als een uitdaging voor je team. Je bent namelijk professional in je vakgebied, vooral in deze regio, en dat zorgt voor veel impact. 

Dit neem je mee

 • Een afgeronde opleiding voor verpleegkundig specialist (of je gaat binnenkort deze specialisatie afronden)
 • Een BIG registratie en inschrijving in het Nederlands Specialisten Register als verpleegkundig specialist
 • Passie voor de gezondheidszorg (GGZ) en de ambitie om maatschappelijke impact te creëren
 • Bereidheid om je actief te blijven ontwikkelen door aanvullende cursussen of opleidingen te volgen via onze eigen Parnassia Academie
 • Een open mind voor ideeën en gedachten van collega’s en motivatie om hen te stimuleren in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg

Dit bieden wij

 • Een functie voor 26-36 uur per week met een contract voor onbepaalde tijd op een locatie naar keuze op een van de mooie eilanden.
 • Een salaris van minimaal € 4381,-,- en maximaal € 5734,-,- bruto per maand (FWG 65) op basis van een werkweek van 36 uur. 
 • Een ruimte in een prachtige omgeving, vlakbij Rotterdam
 • Een stel gedreven en gezellige collega's boordevol passie voor de zorg, net als jij.
 • Alle vrijheid en ruimte om te ondernemen in je vak om de GGZ-zorg in dit gebied te verbeteren.
 • Tegemoetkoming in eventuele verhuiskosten

Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Interesse in de functie?

Lijkt de functie je wat? Neem dan contact op met onze recruiter Owais Fatehmahomed of Zdravka Cukor (manager op de ZHE) voor een kennismakingsgesprek.  

Antes is onderdeel van Parnassia Groep. 

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. Onder Parnassia vallen verschillende zorgbedrijven in basis- en specia-listische GGZ, zoals Indigo, Brijder en PsyQ. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Er zijn mogelijkheden om bij te dragen aan tal van specialisaties of weten-schappelijke onderzoek. Via onze eigen Parnassia Groep Academie kan je gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidings-mogelijkheden.

Contactgegevens

Zdravka Cukor (manager op de ZHE) z.cukor@anteszorg.nl 06 10 97 33 44
Jochgem Rietdijk (manager bedrijfsvoering) j.rietdijk@anteszorg.nl 06 82 74 42 13