Cocaïne

Cocaïne geeft energie en zelfvertrouwen. Maar als het na een half uur uitgewerkt is, ontstaat er een dip. Het risico op een verslaving is groot. Er is steeds meer nodig om hetzelfde effect te krijgen. Ben je de laatste tijd steeds vaker cocaïne gaan gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je je dan zelfverzekerder voelt? Of omdat je langer door wilt gaan? En ontstaan er problemen door jouw gebruik, bijvoorbeeld financiële problemen, problemen met je gezondheid of in je sociale omgeving, met vrienden of werk? Dan kan er sprake zijn van een cocaïneverslaving.

Kenmerken cocaïneverslaving

  • Je hebt cocaïne nodig om je goed of zelfs normaal te voelen
  • Je hebt het gevoel niet meer zonder te kunnen
  • Je bent veranderd sinds je gebruikt
  • Je hebt er alles voor over om cocaïne in handen te krijgen
  • Je besteedt steeds meer geld aan cocaïne
  • Je raakt door jouw gebruik in de problemen: financieel, op je werk/opleiding en/of in jouw relaties.

Behandeling

Bij Antes kun je terecht voor gespecialiseerde behandeling om te stoppen met cocaïne. Onze behandeling is niet alleen gericht op de verslaving, maar ook op andere problemen die zijn gekomen door jouw verslaving of waardoor je een verslaving hebt gekregen. Bijvoorbeeld psychische klachten zoals angst of somber voelen.

Vragen, advies en hulp?

Heb je vragen, wil je advies en/of hulp? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Je kunt je bij ons direct (online) aanmelden voor behandeling. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijg je duidelijkheid.

Aanmelden Contact