Verslaving sub paginakop

Verslaving en jeugd

Verslaving en jeugd

Wat doet alcohol met je lijf? Hoeveel blow ik eigenlijk? Wat zijn de risico’s van cocaïne? En wanneer heb je een verslaving?

Alcohol en drugs zijn middelen die je stemming veranderen. Misschien neem je zelf ook wel eens alcohol of drugs. Gewoon uit nieuwsgierigheid, of om je te ontspannen. Het geeft je een relaxed gevoel. Ook gokken en gamen kunnen ervoor zorgen dat je je beter voelt. Het gebruik kan een gewoonte worden. Daar zit dan ook het gevaar. Je wilt het gevoel vasthouden en dat betekent vaak dat je meer gaat drinken, blowen, gokken of langer gaat gamen.

Vragen of advies?

Wil je advies over het omgaan met alcohol, cannabis, drugs, gokken of gamen? Heb je vragen of twijfel je wel eens? Youz verslavingszorg, samenwerkingspartner van Antes, is specialist in verslavingszorg en heeft het antwoord op al jouw vragen! Wij bieden advies en behandeling aan jongeren tot en met 23 jaar die vragen hebben of problemen ondervinden in de omgang met middelen of gok- of gamegedrag. Wij hebben locaties in Rotterdam, Dordrecht en Spijkenisse. Voor vragen of informatie over anorexia verwijzen we je graag door naar Parnassia Groep.