paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Antes_podcast_coverart_849.jpg
01 februari 2024

De 2de aflevering Antes-podcast ‘Te gek werk’ is nu beschikbaar

Luister het verhaal van verpleegkundig specialist Bart in de tweede aflevering van de Antes-podcastserie “Te gek werk” via Spotify, je eigen favoriete podcast-app en via de Antes-website

In deze aflevering vertelt Bart aan Splinter Chabot over zijn werk als verpleegkundig specialist bij Antes. Van sociale huurwoning tot kapitale villa, Bart komt overal om hulp te bieden. Bart werkt vooral met mensen met psychiatrische en bijkomende ouderdom-gerelateerde klachten. Cliënten die vaak het nodige mankeren, maar van zichzelf niet mogen zeuren. Aan Bart de schone taak om ze aan de praat te krijgen en uit te zoeken hoe hij ze tóch kan helpen. 

De Antes-podcast 

Splinter Chabot is voor deze serie in gesprek gegaan met onze collega’s Bart, Bienvenida, Jerry, Josta, Nicole en Yoeri. In de gesprekken onderzoekt hij wat zij doen en wat hen motiveert om in de psychiatrie te werken. Zij laten zien waarom werken in de ggz en bij Antes de moeite waard is.

Meer informatie: Bekijk ook eens de making of en ga voor meer informatie over de podcast, de verhalen van Antes-collega’s en het verhaal van Antes naar onze Antes-podcast-pagina.