paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Els+en+Huibert+new+849+x+424.jpg
05 juli 2024

Els de Bock en Huibert Kik nieuwe directeuren Antes - divisie Volwassenen Klinisch Noord

Antes heeft twee nieuwe directeuren benoemd. Per 1 september start Huibert Kik als directeur Zorg bij Antes. Op 15 september start Els de Bock als directeur Bedrijfsvoering bij Antes. Els en Huibert gaan samen leidinggeven aan de divisie Volwassenen Klinisch Noord.

Els de Bock werkt momenteel bij de Hogeschool Rotterdam als directeur bij de lerarenopleidingen. Els heeft tussen 2000 en 2008 bij Antes (het voormalige Bouman GGZ) gewerkt, onder andere in de functie van manager langdurige zorg. Zij was in die tijd betrokken bij het opzetten van begeleid wonen voor Rotterdamse zorginstellingen. Daarna heeft zij gewerkt bij de Politie Rotterdam Rijnmond. Bij de hogeschool begon ze als onderwijsmanager verpleegkunde. Sinds 2017 is ze directeur van Instituut voor Lerarenopleidingen.

Huibert Kik werkt momenteel als verpleegkundig specialist GGZ en manager behandelzaken binnen Antes, bij de divisie Volwassenen Klinisch Zuid. Huibert startte in 2004 zijn carrière als verpleegkundige bij Antes (het voormalige Delta Psychiatrisch Centrum). Sindsdien heeft hij binnen Antes in diverse functies bijgedragen aan de zorg voor cliënten met een Ernstige Psychiatrische Aandoening. Hij is de laatste jaren actief betrokken bij de realisatie van onder andere de Kliniek R-ART, Antes CIB en de levensloopketen.

De divisie Volwassenen Klinisch Noord is een van de 5 divisies van Antes. De divisie richt zich op het bieden van ggz-zorg aan mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, zowel op het gebied van verslaving als psychiatrie. Dit wordt aangeboden op twee klinische locaties in Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Deze klinische locaties worden komende twee jaar samengebracht in onze Kliniek Rotterdam Alexander. Naast de klinische voorzieningen is de acute keten onderdeel van de divisie, bestaande uit IBT teams, Team Detox Thuis en de Crisisdienst Rotterdam Rijnmond. Ook valt het aanbod voor jeugd-verslavingszorg binnen de scope van de divisie. De divisie heeft een omzet van circa 70 miljoen euro en ruim 500 collega’s.

Wij zien uit naar de komst van Els en Huibert en wensen hen alvast veel succes in hun nieuwe functie.

Namens bestuur-directieteam Antes,
Laura van Goor en Bas Molijn