paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

kra.jpg
30 oktober 2023

Wijzigingen in parkeergelegenheid bij Kliniek Rotterdam Alexander

Vanaf 1 december zal het niet langer mogelijk zijn om op ons terrein te parkeren, vanwege geplande sloop-, nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden die ongeveer 3 jaar in beslag zullen nemen.  

Wat verandert er en wat kunt u verwachten? 

  • Parkeergelegenheid op ons terrein zal niet beschikbaar zijn vanaf 1 december. 
  • Voor bezoekers die maximaal 90 minuten blijven zoals bijvoorbeeld rechters die op zitting komen, blijven ook parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Voor hulpdiensten zoals politie en ambulances blijft alles ongewijzigd.  

Alternatieve parkeermogelijkheden 

Hoewel het wellicht iets verder lopen is, zijn er voldoende parkeergelegenheden beschikbaar in de directe omgeving van de kliniek. We raden u aan te parkeren aan de overzijde van de kliniek (navigeer naar de Prins Pieter Christiaanstraat, Rotterdam) of aan de andere zijde van de metrolijn (navigeer naar de Den Uylsingel Rotterdam). Hier is een ruime parkeerplaats aan de rechterzijde. Bezoekers kunnen via het fietspad onder de metrolijn doorlopen naar Kliniek Rotterdam Alexander. Hier vindt u een overzichtskaart met parkeergelegenheid in de buurt. 
 
Daarnaast willen we u vriendelijk vragen, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. De fietsenstalling op ons terrein blijft beschikbaar. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat de kliniek toegankelijk blijft en dat er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar blijft voor onze collega's, cliënten en bezoekers. 

Hulp en Informatie 

Mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen door deze maatregelen, aarzel dan niet om dit te bespreken met uw behandelaar of contactpersoon bij Antes.  We willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode van verandering.  
 
Samen zorgen we ervoor dat de kliniek voor iedereen toegankelijk en bereikbaar blijft en blijven we ons inzetten voor uw welzijn.