paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

chat+849+424.jpg
07 oktober 2021

Voel je je alleen? Chat vanaf 14.00 uur met Indigo. We zitten voor je klaar.

Speciaal voor alle 27 t/m 35 jarigen, die wonen, werken of studeren in Rotterdam.
In de week van de eenzaamheid hoef je je niet alleen te voelen. Indigo psychologen en preventiedeskundigen zitten voor je klaar! Wist je dat? Wel 5 dagen in de week. En 4 avonden van 16.00 tot 20.00 uur. Alleen op vrijdags van 14.00 tot 17.00 uur.

Dus heb je last van (corona-na)stress, bijvoorbeeld angst in bepaalde situaties? Is het niet meer leuk thuis (al dan niet met kids en of het thuiswerk)? Of voel je onrust of onzekerheid bij discussies over vaccineren? Hoe blijf je ontspannen en gemotiveerd? Probeer onze chat!

Peter (psycholoog):

“Heb je even iemand nodig om mee te chatten om je mentaal beter te voelen? Ik vind het fijn als ik je daarbij kan helpen. Ik ben bereikbaar op de chat, dus neem contact op!”

Hoewel de corona cijfers de goede kant opgaan! Is de stress door corona zeker niet bij iedereen verdwenen. Merk je dat corona nog steeds impact op je heeft? Of alweer? Heb je specifiek vragen over je mentale gezondheid?

Chat met ons!

Van maandag t/m donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur. Tijdens deze tijden - en als er een collega beschikbaar is - verschijnt er rechtsonder een (klein) chatvenster.
Buiten deze tijden kun je ons ook mailen.

Dit krijgen we terug van mensen die de stap gewaagd hebben:

“Fijn dat ik even met iemand kon ‘praten’. Hoewel ik heel erg twijfelde, toch raar zo via een schermpje je sores vertellen aan iemand die je niet kent. Moeilijk ook om het te tikken, kort en in hulpvragen, maar het ijs was gauw gebroken en het voelde al snel vertrouwd. Ben toch blij dat ik het gedaan heb. En een paar mooie tips gekregen waarmee ik verder kan.“

“Het is apart om via chat gelijk je diepste zorgen te delen. Maar aan de andere kant ook wel makkelijk dat ze me niet konden zien. Want zo kon ik wel vrij zeggen wat er speelt.”

We helpen je graag zodat jij je mentaal fitter voelt!
Beter voelen – beter slapen – beter weerbaar

Meer informatie

Lees meer over mentaal fit na corona. Dit initiatief is van Indigo en mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam (vandaar de selecte doelgroep).