paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

banenbers.jpg
08 december 2023

Succesvolle eerste Zorgbanenbeurs in Albrandswaard!

Op donderdag 9 november vond in de Brinkhoeve in Poortugaal de Zorgbanenbeurs "Zorg voor je Toekomst" plaats. Deze beurs bracht verschillende zorgorganisaties uit de regio samen om de aandacht te vestigen op carrièremogelijkheden in de zorg.

Vertegenwoordigers vanuit de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, het Albeda Zorgcollege en de gemeente Albrandswaard, waren aanwezig om elke bezoeker te helpen bij het vinden van de perfecte match. En dat is gelukt! Bijna alle bezoekers voelden een klik met een van de organisaties, wat heeft geresulteerd dat er verschillende sollicitatiegesprekken staan ingepland.

Het succes van de beurs werd verder versterkt door de samenwerking tussen zorgpartijen en het onderwijs, wat bijdraagt aan een verbetering van de zorg in Albrandswaard. Alle betrokken zorgpartners, waaronder Aafje, Argos Zorggroep, Antes, Profila Zorg, ASVZ, Tzorg, het Albeda college, en de gemeente Albrandswaard, hebben laten weten dat ze ook volgend jaar graag weer deelnemen aan de Zorgbanenbeurs.

Voor degenen die de beurs hebben gemist maar toch interesse hebben in een zorgbaan in Albrandswaard, nodigen wij hen uit om contact op te nemen met een van de betrokken partijen.