paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Karin+den+Boer+Els+Borst+prijs+849+x+424.jpg
06 oktober 2022

Karin den Boer wint Els Borst Prijs 2022

De Els Borst Prijs 2022 – de jaarlijkse ‘Nobelprijs’ voor verpleegkundig specialisten AGZ en GGZ – is dit jaar gewonnen door onze collega Karin den Boer.

 

Karin werkt als verpleegkundig specialist binnen de ART kliniek van Antes en is wetenschappelijk onderzoeker, met als aandachtsgebied proactieve palliatieve zorg. Ze ontwikkelde de op de zorgpraktijk gerichte toolkit Proactieve palliatieve zorg in de ggz. Momenteel werkt ze aan haar promotietraject bij het lectoraat GGZ-Verpleegkunde van InHolland van onze collega prof. dr. Berno van Meijel.

Karin kreeg de prijs donderdag 6 oktober uitgereikt tijdens het jaarlijkse congres van de V&VN.

De Els Borst Prijs 

Deze prijs wordt jaarlijks door beroepsvereniging V&VN VS uitgereikt aan dé verpleegkundig specialist die zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt heeft voor de ontwikkeling van het beroep van verpleegkundig specialisten. Karin is voor deze prijs voorgedragen door directe collega’s en een lid van haar kenniskring GGZ Verpleegkunde, vanwege haar inzet op het vlak van palliatieve zorg binnen de ggz. De Els Borst Prijs bestaat uit een geldbedrag van €500, een beeld en een oorkonde.

foto: Iris Spaink

​​​​​​​