paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

opening+project+samenwerken+website.jpg
24 oktober 2022

Het project ‘Samenwerken met de buren’ is gestart

De deur van het project ‘Samenwerken met de buren’ is op woensdag 19 oktober officieel geopend. De buren Albeda Verpleegkunde en Antes kliniek R gaan de komende periode intensiever samenwerken. 

Uniek is dat beide organisaties in hetzelfde gebouw zitten. De buren worden alleen gescheiden door een tussendeur. Op woensdag 19 oktober werd de tussendeur van Antes kliniek R en Albeda Zorgcollege feestelijk geopend. Cliënten en studenten genoten van koffie of thee met wat lekkers terwijl onderwijsleider Monique Warnaar en manager bedrijfsvoering Frits Muller de belangstellenden toespraken. Daarna knipte een cliënt het lint door onder leiding van directeuren Corne Grootenboer (Albeda Zorgcollege) en Suzanne Nauta (Antes). 

Studenten op bezoek bij cliënten

De deur is nu officieel geopend. De studenten van de opleiding verpleegkunde kunnen daardoor op een laagdrempelige manier kennismaken met de ggz. Het doel is om theorie en praktijk beter af te stemmen De studenten mochten gelijk al op bezoek bij de cliënten om activiteiten te bedenken en uit te voeren. Het groepje dat een activiteit bedenkt met de meeste impact voor (een van) de cliënten krijgt een prijs. Monique Warnaar en Frits muller maken medio november bekend wie de winnaars zijn van de prijsvraag.