paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

BBQ+Poortugaal+juni+22+849+x+424.jpg
01 juli 2022

Eindelijk weer een BBQ

Onze cliënten hebben afgelopen woensdag genoten van een BBQ op het terrein Poortugaal. Ze waren in groepen met hun eigen afdeling op verschillende tijden welkom voor een salade, stokbroodje, saté en/of een hamburger.

In de stralende zon werden onze cliënten verwelkomd. Ze vonden het super leuk dat er weer eens een BBQ werd georganiseerd, want de afgelopen jaren kon deze helaas niet doorgaan vanwege corona. Het weer zat in ieder geval mee en de sfeer zat er goed in. Omdat het zo gezellig was en er zoveel gekletst werd, hadden de cliënten bijna geen tijd om te eten. Er was dus meer dan voldoende eten. Dat bleek wel toen een van de BBQ-chefs aan een cliënt vroeg of hij nog wel een vegetarische worst wilde. “Nee man, ik zit al hartstikke vol” terwijl hij over zijn buik wrijft.

Hulp van accountants

Onze externe accountants doen graag iets terug voor haar klanten. Daarom helpen de accountants bij een aantal activiteiten. Zo hebben ze al eens gewandeld met eenzame ouderen, een swingo (bingo met muziek) georganiseerd en nu dus de gebarbecued voor onze cliënten.
Onze cliënten hebben er enorm van genoten. Aan alleen die deze BBQ tot een groot succes hebben gemaakt; bedankt!