paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

849+424+010.png
08 maart 2024

Antes werkgroep D&I genomineerd voor de 010 Inclusief Award 2024

In het plan ‘Samen grenzen verleggen’ van Parnassia Groep, is inclusiviteit als prioriteit toegevoegd aan de huidige kernwaarden. Een werkomgeving waar ruimte is voor verschillen, haalt het beste uit jezelf. Door open te staan voor verschillen, wordt een inclusief werkklimaat gerealiseerd waar iedereen meedoet en niemand wordt uitgesloten.

Bij Antes werken wij - de werkgroep Diversiteit en Inclusie (D&I) - met geanonimiseerde surveys. De uitkomsten van deze surveys worden gebruikt als basis voor de thema's van de netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen alle collega's meepraten over thema's die voor hen belangrijk zijn. Op deze manier wordt er ook in kaart gebracht hoe collega’s diversiteit en inclusie op de werkvloer ervaren.

Nominatie 010 Inclusief Award

De werkgroep D&I is genomineerd voor de 010 Inclusief Award vanwege de samenwerking met, door en voor collega's op het gebied van inclusiviteit. De uitreiking vindt  plaats op 19 maart van 15.30u – 18.15u. Wil jij op 19 maart ook komen kijken of Antes deze prijs in ontvangst mag nemen? Meld je dan hier aan: Aanmelden

Meer informatie

Wil je meer informatie over de nominatie voor de 010 Inclusief Award? Kijk dan hier Genomineerde 010 Inclusief Award: Antes - surveys en netwerkbijeenkomsten | 010 Inclusief of kijk hier voor de 1e promotievideo en 2e promotievideo.