paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Antes+logo.png
15 december 2020

Antes start in oktober met wijkgerichte ggz-teams

Vanaf 1 oktober is Antes gestart met het werken in wijkgerichte ggz-teams. Deze teams (die werken volgens de FACT methodiek) bieden geïntegreerd aanbod van verslavingspsychiatrie en algemene psychiatrie. Alle wijkgerichte ggz-teams werken lokaal en zijn gekoppeld aan specifieke wijken en regio’s. Op deze manier kunnen we beter samenwerken met lokale partners zoals huisartsen en gemeentelijke wijkteams. De ggz-teams werken nauw samen met expertiseteams van Antes op het gebied van onder andere autisme, vroege interventie psychose (VIP), verslaving, persoonlijkheidsproblematiek, angst en stemming. Ons totale aanbod is in alle teams beschikbaar.  

Wat betekent dit voor patiënten?

Voor patiënten kan dit betekenen dat ze een andere behandelaar of behandellocatie hebben gekregen. De behandelaar heeft dit uitgebreid besproken met de patiënt.

Wilt u een patiënt aanmelden?

Dit kan via ZorgDomein of door op onze website het aanmeldformulier in te vullen. Reguliere verwijzingen voor Antes komen binnen bij onze afdeling Aanmelding & Inschrijving.

Contactgegevens afdeling Aanmelding & Inschrijving

Telefoon: 088 – 357 08 00

E-mail: aanmelding@anteszorg.nl

Openingstijden

Maandag – donderdag:           08.00 uur – 19.00 uur

Vrijdag:                                    08.00 uur – 17.30 uur

 

Voor onze ggz-teams is het belangrijk dat we een nauwe en goede samenwerking met u hebben. U kunt het ggz team nog steeds consulteren voor uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, zijn geweest of waar u vragen over heeft.