Clienten paginakop

Patiëntenvertrouwenspersoon

Patiëntenvertrouwenspersoon

Ben je opgenomen bij ons? Of ben je niet opgenomen en krijg je verplichte zorg? De patiëntenvertrouwenspersoon (PVP) kan je helpen met een klacht over je behandeling. Hij helpt je zaken op een rijtje te zetten en zoekt met jou naar de beste weg om je klacht op te lossen. Ben je niet opgenomen en krijg je vrijwillige zorg? Dan kun je terecht bij onze klachtenfunctionaris. De pvp is niet in dienst van ons en kan dus volledig onafhankelijk werken. Hij komt op voor je belangen en staat altijd aan jouw kant.

De pvp maakt van je hulpvraag een dossier. Daarin neemt hij alleen de persoonsgegevens op die hij nodig heeft om je hulpvraag te behandelen. Niemand mag dit dossier inzien behalve de pvp en jijzelf. Meer informatie hierover vind je op de website van de Stichting PVP.

Gedragsregels PVP vernieuwd

Op 1 januari 2020 is de wet BOPZ vervangen door de Wet verplichte ggz. Door deze wet krijgt de pvp te maken met nieuwe wettelijke taken en gewijzigde werkwijzen. Samen met onder meer cliënten heeft de Stichting PVP nieuwe gedragsregels ontwikkeld. Uitgangspunt is nog steeds dat cliënten optimaal ondersteund worden bij het realiseren van hun rechtspositie. Wij hebben deze gedragsregels mede-ondertekend.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt de pvp bellen of mailen voor een afspraak.

Zorgboulevard
Daphne den Broeder
M: 06 - 25 58 62 09
E: d.den.broeder@pvp.nl

Kliniek Poortugaal
Roeland Hofstee
T: 0900 444 88 88 
E: r.hofstee@pvp.nl 

Kliniek Poortugaal en Nieuwe Binnenweg
Susanne Jonkers
T: 06 17 43 16 03
E: s.jonkers@pvp.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Kliniek Rotterdam Alexander
T: 0900 444 88 88

Kliniek Poortmolen en Crisiscentrum
Sander Janssen
T: 06 49 63 70 38
E: s.janssen@pvp.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Helpdesk Stichting PVP

Telefoon: 0900 444 88 88

Mail: helpdesk@pvp.nl
​​​​​​​
Website Stichting PVP