Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Sommelsdijkstraat

Woonlocatie Sommelsdijkstraat

Woonlocatie Sommelsdijkstraat ligt in de wijk Pendrecht. Plein 1953 vind je op 5 minuten lopen. Hier vind je veel winkels en voorzieningen. De bus is om de hoek en de metro is ook op loopafstand.

De locatie

Bij woonlocatie Sommelsdijk wonen 32 bewoners. Je hebt een eigen kamer, de wc en douche deel je met je medebewoners. Gezamenlijk ontbijten, lunchen en avondeten zorgt ervoor dat er contact is met je medebewoners en woonbegeleiding. Gebruik is alleen toegestaan in de gebruikersruimte.

Voorzieningen

  • 24 uur begeleiding
  • Gedeelde badkamer
  • Gedeelde keuken
  • Gezamenlijke ruimte
  • OV in de buurt
  • Internet
  • Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon)vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv-kijken of je appartement schoonmaken. Of een gesprek met je persoonlijk begeleider.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Woonlocatie Sommelsdijkstraat ligt in de wijk Pendrecht in Rotterdam. Het adres is Sommelsdijkstraat 43 in Rotterdam. Pendrecht is een gezellige, dynamische woonwijk. Plein 1953 is op 5 minuten lopen, in de buurt zijn veel winkels.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt een eigen bijdrage.

De kamers zijn volledig ingericht. Binnen de woonlocatie zijn huisdieren niet toegestaan.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088- 358 32 10.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: