Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Putsebocht

Woonlocatie Putsebocht

Woonlocatie Putsebocht ligt in Afrikaanderwijk in Rotterdam. De Afrikaanderwijk is een gezellige, dynamische woonwijk. Winkelcentrum Zuidplein is 15 minuten lopen. In de buurt zijn veel winkels, zoals supermarkt Jumbo.

De locatie

In de woonlocatie Putsebocht wonen 12 bewoners. Je hebt je eigen appartement met een woon/slaap gedeelte. In het kleine keukenblokje kan je een simpele maaltijd bereiden. Je hebt ook een eigen douche en toilet. Gezamenlijk avondeten zorgt voor contact met medebewoners en woonbegeleiding. De koffiemomenten bieden gezelligheid. De woonbegeleiding is van 8.30 uur tot 22.30 uur aanwezig. ’s-Nachts is telefonische achterwacht.

Voorzieningen

  • 16 uur begeleiding
  • Eigen badkamer
  • Eigen voordeur
  • Eigen keuken
  • Gezamenlijke ruimte
  • OV in de buurt
  • Internet
  • Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon)vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv-kijken of je appartement schoonmaken. Of een gesprek met je persoonlijk begeleider.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Woonlocatie Putsebocht ligt in Afrikaanderwijk. Het adres is Putsebocht 175 in Rotterdam. Afrikaanderwijk is een gezellige, dynamische woonwijk. Winkelcentrum Zuidplein is 15 minuten lopen. Er zijn veel winkels in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt een eigen bijdrage.

De kamers zijn volledig ingericht. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 32 10.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: