Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Lupinestraat

Woonlocatie Lupinestraat

Woonlocatie Lupinestraat ligt in Capelle aan den IJssel in de wijk Schenkel. De woonlocatie ligt in een woonwijk. De metro en diverse winkels zijn in de buurt.

Hoe ziet de woning er uit?

De woonlocatie biedt 24-uurs begeleiding. Je hebt je eigen kamer met badkamer en toilet. De kamers zijn gemeubileerd en er is een lift aanwezig.

Voorzieningen

  • 24 uursbegeleiding,
  • eigen badkamer,
  • gezamenlijke ruimte,
  • ov in de buurt,
  • wifi,
  • winkels in de buurt.

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon) vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, school, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding, school of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv-kijken of je kamer schoonhouden. Als je thuis bent dan kan je het gesprek met je persoonlijk begeleider aangaan of met je mede huisgenoten.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Lupinestraat 1, 2906 VC Capelle aan den IJssel. Het is een rustige woonwijk. Het Alexandrium ligt in de buurt. De metro en bushaltes zijn in de buurt waardoor je snel in Rotterdam bent.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een WMO indicatie nodig, tevens betaal je een bijdrage aan het CAK voor het wonen.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 88 88.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: