Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Korenaarstraat

Woonlocatie Korenaarstraat

Woonlocatie Korenaarstraat ligt in de Rotterdamse wijk Delfshaven, met veel leuke pleinen, winkelstraten, openbaar vervoer en een Activering- en ontmoetingscentrum in de buurt. Je hebt er je eigen appartement. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

Hoe woon je?

Bij Korenaarstraat wonen in totaal 20 vrouwen. Er zijn verschillende soorten kamers. Op de bovenste verdieping wonen de bewoners met de meeste zelfstandigheid. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en begeleiders in de woonkamer.

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv-kijken of je appartement schoonmaken. Of een gesprek met je persoonlijk begeleider. Samen koffie drinken met andere bewoners kan in de woonkamer. Wat is het adres en hoe is de wijk? Korenaarstraat 45 in de Rotterdamse wijk Delfshaven, met veel leuke pleinen, winkelstraten, openbaar vervoer en een Activering- en ontmoetingscentrum in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt een eigen bijdrage.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 32 10.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: