Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Hippiashof

Woonlocatie Hippiashof

Woonlocatie Hippiashof ligt in de Rotterdamse wijk Lombardijen. Dit is een leuke, rustig buurt. De omgeving is groen en het uitzicht van de locatie is heel rustgevend. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Ook de winkels zijn binnen handbereik. Daarnaast werken wij veel samen met de buurt.

Hoe ziet de woning er uit?

Er is 24-uur per dag begeleiding aanwezig. In de woonlocatie zijn 4 keukens en 3 woonkamers. De woonkamers zijn huiselijk ingericht, beschikken over een tv en een computer met internet waar je vrij gebruik kan maken. Je deelt de badkamer en toilet met de andere bewoners. De binnentuin is ruim en voorzien van picknicktafels.

Voorzieningen

- 24 uurs begeleiding
- Gezamenlijke badkamer en toilet
- Gezamenlijke keuken
- Gezamenlijke woonkamer
- Park in de buurt
- Wifi
- Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon)vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv-kijken of je kamer schoonmaken. Ook kan je in gesprek met je persoonlijk begeleider. Het creëren van het huiselijke gevoel doen wij door veel activiteiten samen te doen met de bewoners, zoals koken en gezamenlijk eten.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hippiashof 10 in Rotterdam. Onze locatie is gevestigd in de wijk Lombardijen. Dit is een leuke, rustige wijk. De omgeving is groen en het uitzicht is heel rustgevend. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Ook de winkels zijn binnen handbereik. Daarnaast werken wij veel samen met de buurt en organiseren wij vele leuke activiteiten.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt hiervoor een eigen bijdrage.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 32 10.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: