Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Goudesteinstraat

Woonlocatie Goudesteinstraat

Woonlocatie Goudesteinstraat is in Hellevoetsluis. Dit is een moderne vestingsstad. In de buurt is veel natuur en water. Het deels overdekte winkelcentrum is op loopafstand van de woonlocatie. Evenals de supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Hoe ziet de locatie er uit?

Woonlocatie Goudesteinstraat bestaat uit vier woongroepen met in totaal 27 bewoners. Er zijn twee groepen van vijf bewoners en twee groepen van acht a negen bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is geen lift aanwezig. Alle andere voorzieningen worden gedeeld.

Voorzieningen

  • 24-uurs begeleiding
  • Winkels in de buurt
  • Winkels in de buurt
  • Park in de buurt
  • Openbaar vervoer in de buurt
  • WiFi
  • Gezamenlijke ruimte

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon)vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv kijken, je appartement schoonmaken of een gesprek met je persoonlijk begeleider.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Goudesteinstraat 3 in Hellevoetsluis. Winkelcentrum Strutse Hoeck ligt op 5 minuten loopafstand. Hier vind je de supermarkten en bijvoorbeeld de kapper, een sportschool en een zwembad. Iedere zaterdag is er markt. In het buurthuis worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt een eigen bijdrage.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 32 10.