Paginakop locaties generiek

Woonlocatie Charloisse Lagedijk

Woonlocatie Charloisse Lagedijk

Woonlocatie Charloisse Lagedijk ligt in de Rotterdamse wijk Charlois. De woonlocatie ligt ongeveer 15 minuten lopen van diverse winkels. Er is 24 uur begeleiding aanwezig.

Hoe ziet de woning er uit?

De woonlocatie bestaat uit twee verdiepingen met op iedere verdieping 27 kamers.
Je hebt er een eigen kamer en deelt de douche en toilet met 1 andere bewoner. Er zijn gezamenlijke woonkamers en keukens. De kamers hebben standaard een kast, bed, tv en een tafel.

Voorzieningen

- 24 uurs begeleiding
- Gezamenlijke badkamer en toilet
- Gezamenlijke keuken
- Gezamenlijke woonkamer
- Park in de buurt
- Wifi
- Winkels in de buurt
- sportruimte

Waar werken we samen aan?

Samen met een persoonlijk begeleider breng je in kaart wat er nodig is om zo prettig en zelfstandig mogelijk te leven. Herstel is het sleutelwoord. We maken hiervan een plan, jouw eigen herstelplan. Met dit herstelplan ga je aan de slag om jouw (woon)vaardigheden te herstellen. We gaan daarbij uit van wat er wel mogelijk is. In de praktijk hebben we het dan vaak over zaken als: dagbesteding, huishouden, uitbreiden van sociale contacten en waar mogelijk familiebanden herstellen/versterken.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar dagbesteding of (vrijwilligers)werk. We gaan er van uit dat je een dagbesteding hebt. We kijken daarbij naar je talenten, wensen en ideeën. Door ons netwerk en kennis is er op dit gebied veel mogelijk. Thuis zijn is belangrijk en iedere bewoner doet dat op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het doen van boodschappen, sporten, tv kijken of je kamer schoonmaken. Of een gesprek met je persoonlijk begeleider.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Charloisse Lagedijk 951 in Rotterdam. De woonlocatie is buiten de drukte van de wijk gelegen naast een park en een bedrijventerrein (waar ’s nachts geen bedrijvigheid is). Op 15 minuten lopen sta je bij de winkels in de wijk Charlois. Openbaar vervoer is daar ook te vinden.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Om te wonen bij Antes heb je een indicatie of beschikking nodig. Je betaalt een eigen bijdrage.

Wonen bij Antes?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Heb je een vraag over het aanbod van Antes voor ondersteuning of begeleiding? Of wil je weten of Antes de juiste keuze voor je is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers per mail wmo@anteszorg.nl of telefonisch 088 358 69 00.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Antes via: