inleiding cursus en training

Wil je je snel weer beter voelen? Soms is een cursus of training al genoeg om je te helpen. Ervaar je lichte psychische klachten? Parnassia Groep biedt preventieve groepstrainingen en workshops aan. Vaak zijn ze gratis. Je leert omgaan met je psychische klachten en hoe je klachten kunt voorkomen.

Klik op de filters hieronder om een training of cursus bij jou in de buurt te vinden.

Componence Asset List

200x200+website_+aanmelden.jpg

Je hebt een familielid, partner, of vriend(in) met psychische problemen, met bijvoorbeeld een depressie, angsten, schizofrenie of een verslaving. Dat kan jouw eigen leven aardig op zijn kop zetten. Misschien heb je praktische vragen, twijfels of ben je verdrietig of boos. Wij begrijpen dat en willen je graag steunen. Daarom is er iedere maand een familie avond. Deze avond  is opgezet door familie en voor familie.

Bij de familie avonden ontmoet je mensen die hetzelfde meemaken. Je kunt vragen stellen of steun krijgen. Er is niet alleen aandacht voor de minder leuke dingen, maar ook voor de leuke dingen. Onze ervaring is dat veel familieleden zichzelf wegcijferen. Je leert hoe je ook goed voor jezelf kunt zorgen. De meeste mensen gaan daarom na afloop met een goed gevoel naar huis.

Maandelijks een gratis bijeenkomst

Maandelijks is er een gratis bijeenkomst in “het vijfde seizoen” op Poortmolen 121, Capelle aan den IJssel, Antes. We bespreken iedere keer een onderwerp. Vanaf 18.45 uur staat de koffie klaar. We beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. Tussendoor is er pauze en na afloop is er tijd om nog gezellig na te praten. Iedere tweede dinsdagavond van de maand houden wij een familie avond.

Aanmelden is niet nodig en neem gerust iemand mee

Misschien vind je het moeilijk om deze avond te bezoeken. Neem daarom gerust iemand mee, als dit het makkelijker voor je maakt. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en bent van harte welkom. Loop daarom gerust binnen!

 

Met eventuele vragen neem je contact op met de afdeling waar jouw naaste(n) verblijft of bel Thea Stokdijk (ervaringsdeskundige) op 06 174 35 392

Beschikbare locaties en datums

Capelle aan de IJssel

Poortmolen 121, 2906 RN Capelle aan de IJssel
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
twee uur
Type
Ondersteuningsavond, Informatieavond, Voorlichting