Tekat landingspagina verhaal antes

De verhalen van onze mensen

Dit zijn de verhalen van onze mensen die zich elke dag inzetten voor de cliënten en hun naasten. Met meestal een vriendelijke glimlach en soms een diepe zucht. Mensen met ieder hun eigen verleden, hun eigen deskundigheid, hun eigen manier van werken.

Verhalen over werken met hart en ziel, maar soms ook met stress in je lijf of de slaap nog in je ogen. Over alles op alles zetten om, direct of indirect, het leven van onze cliënten beter te maken. Het zijn verhalen over die botte grap van een collega die je opvrolijkte, die voorzichtige lach van een cliënt die je ontroerde. Verhalen over en van de mensen die Antes maken.

De wortels van Antes bevatten honderden jaren kennis en ervaring. En die wortels groeiden door de jaren heen uit tot een krachtige boom. We hebben één sterke basis met vele locaties, specialismes en teams. Eén stam met meerdere stevige takken. Elk met unieke bladeren. Met unieke mensen met een eigen verhaal en een eigen gezicht. Een verhaal van, over of met Antes. Een verhaal over werken in de zorg, over optimisme, respect en deskundigheid, over verleden, heden en toekomst. Over de mouwen opstropen en gáán!

Bij ons telt iedereen. 
Achter iedereen schuilt een verhaal.