Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor de opnamekliniek Ouderenpsychiatrie in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg een verpleegkundige en een Verzorgende IG! 

Dit ga je doen

De opnamekliniek ouderenpsychiatrie zoekt een verpleegkundige die de voorkeur heeft om in teamverband te werken en toe is aan een volgende stap in zijn/haar loopbaan. De uitdaging ligt vooral in het werken met een brede patiënten doelgroep binnen de ouderenpsychiatrie met een grote verscheidenheid aan onderliggende problematiek.

Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team en ben je de individuele begeleider van onze patiënten. Je vertaalt het behandelplan naar de dagelijkse zorg en stemt dit af met het behandelteam. In de huidige organisatie streeft men naar zelfstandig werkende teams, waarin iedere medewerker eigen verantwoordelijkheid draagt om dit te realiseren. Verantwoordelijkheid nemen voor de patiënt en de teamsamenwerking is hierin van belang.
 
De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
 • Opnamegesprekken voeren met patiënten en familiegesprekken
 • Formuleren individuele begeleidings- en signaleringsplannen aan de hand van het behandelplan en in samenspraak met de patiënt
 • Samen met de patiënt benaderings- en omgangsadviezen formuleren
 • Begeleiden van leerlingen/stagiaires
 • Je bent indien nodig opnamecoördinator
 • Bewaken en feedback geven aan de behandelaren over de gestelde behandeldoelen
 • Deelnemen aan werkgroepen die de aandachtsgebieden op de afdeling vorm moeten geven

Dit ben jij

 • Afgeronde opleiding Verpleegkundige of een verzorgende niveau 3. 
 • Kennis van en affiniteit en ervaring met de doelgroep
 • Zelfstandig beslissingen nemen en in teamverband kunnen werken
 • Actief meewerken aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de afdeling en het verder ontwikkelen van herstelondersteunende zorg
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Peter van Nieuwamerongen, manager bedrijfsvoering, via 06-13299957.