Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor het Psycho Diagnostisch Centrum, op de Maasboulevard in Rotterdam een GZ Psycholoog. 

Dit ga je doen

Ben jij een GZ psycholoog die affiniteit heeft met zowel psychiatrie en Neuropsychiatrie? Werk je graag ambulant en samen in een multidisciplinair team en klinieken? Lees dan verder.

De problematiek van onze doelgroep is zeer divers en biedt jou, als professional veel uitdaging. Je moet hierbij denken aan: psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen, cognitieve problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, verslavingsproblematiek en problemen die met angst en paniek te maken hebben, vaak in combinatie met somatische en/of sociaal-maatschappelijke problematiek en met 3e en 4e faseproblematiek.

Het team Ouderen Ambulant Noord bestaat uit 4 teams die verschillende delen van de Rotterdamse Noordoever bedienen.Daarnaast kan je ingezet wornden op het psychodiagnostisch centrum in Rotterdam Zuid (Zorgboulevard). Waarbij je vooral zal samenwerken met de klinieken NAH en MPU e ook ouderen.

De teams bestaan uit vele specialisten o.a. een psychiater, specialist ouderengeneeskunde, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, (GZ + KP) psychologen en een verpleegkundig specialist. Je werkt nauw samen met collega’s van de deeltijdbehandeling en daarnaast ben je ook 8 uur werkzaam in het psychodiagnostisch centrum. Hier verricht je i.s.m. psychologen en psychodiagnostisch werkenden diagnostisch onderzoek, van cognitief tot persoonlijkheid, ASS, ADHD, etc. Samen met andere  (GZ) psychologen,  Klinisch psychologen en een Piog en een Gios geef je als regiebehandelaar vorm aan de psychologische behandeling.

Overige werkzaamheden:
  • het verrichten van psychologische, gedragstherapeutische en systeemgerichte behandeling, volgens evidence based richtlijnen. In zowel individuele therapie als ook in groepsaanbod
  • het uitvoeren van intakegesprekken, indicatiestelling, verslaglegging en terugkoppeling

Dit ben jij

Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen, waarbij je inzicht hebt op je eigen functioneren en hierop kunt reflecteren. Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan. Je maakt een gemotiveerde keuze voor en hebt, bij voorkeur, ervaring met de oudere patiënt met een complexe zorgvraag. Tevens ben je iemand die zorginhoudelijke ontwikkelingen binnen het veld nauwlettend volgt. Je beschikt over:
  • een afgeronde postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog met aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep ouderen
  • BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog
  • een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-24 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. 
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Collega's vertellen over het werkveld ouderenpsychiatrie ambulant:

 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Vicky van Gils, leidinggevende bedrijfsvoering, via, 06-22067307.