Componence Asset List

Vacature Psychiater behandelcentrum neuropsychiatrie/NAH Rotterdam

Wij hebben een vacature voor een psychiater voor het behandelcentrum neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel in Rotterdam. 

Dit ga je doen

Herstelgericht werken met patiënten met complexe problematiek? Talent en kennis om het team te inspireren? Wij zoeken een psychiater voor het behandelcentrum neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel in Rotterdam

Ons behandel- en expertisecentrum is een specialistisch centrum voor neuropsychiatrie, waar per jaar gemiddeld 350 mensen met hersenaandoening worden behandeld. Landelijk gezien één van de weinige behandelcentra waar zowel klinische- en ambulante behandeling mogelijk is voor genoemde Niet Aangeboren Hersenletsel. Ons behandelcentrum heeft een bovenregionale functie.

De kracht en expertise van het centrum is om de onzichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel zichtbaar te maken middels diagnostiek, behandeling, begeleiding en nazorg. De kliniek heeft de beschikking over totaal 30 bedden. Deze bedden zijn verdeeld over een open een gesloten setting. De ambulante setting bestaat uit een deeltijd en een polikliniek die aansluit bij deze doelgroep.

Ons specialistisch behandelteam bestaat uit: psychiaters, artsen, neuroloog, GZ-psychologen, fysiotherapeut, ergotherapeuten, logopedist, bewegingstherapeut, maatschappelijk werkers, verpleegkundige en SPH’ers. De kracht zit in de samenwerking met de verschillende disiplines, de specialistische kennis van de neuropsychiatrie en de samenwerking met ketenpartners.

Klik hier voor meer informatie over ons behandelcentrum.

Op onze nieuwe locatie Zorgboulevard (naast het Maasstadziekenhuis) zijn we gestart met een intensieve samenwerking met de MPU. Het samenwerken met partijen op de Zorgboulevard zal de expertise onderling vergroten en verrijken. Op termijn wordt gestreefd om voor zowel NAH als de Medische Psychiatrische Unit (MPU) het keurmerk top-GGZ te behalen.

Als psychiater ben je behandelinhoudelijk eindverantwoordelijke en geef je mede vorm en sturing aan de verdere ontwikkelingen van de zorglijn. Vanuit de professie, geef je inhoud en neem je deel aan casuïstiekbesprekingen, werkoverleg, beleidsontwikkelingen en geef je een bijdrage aan de behandelplanbespreking in een multidisciplinair team. 
Overige werkzaamheden:

  • Diagnostiek en indicatiestelling
  • Geven van specialistische adviezen en consultatie
  • Participeren in de achterwachtdiensten binnen Antes
  • Participeren in en aansturen van het multidisciplinaire team
Zie wat jij kan betekenen voor onze patiënten;

 

Dit ben jij

Uiteraard ben je afgestudeerd als psychiater en ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast zoeken we een psychiater die talent en kennis heeft om het team te inspireren. Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen, waarbij je inzicht hebt op je eigen functioneren en hierop kan reflecteren. Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24- 36 uur per week, bij een 36-urig contract is een combinatie met de kliniek mogelijk. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6919,- en maximaal € 9679,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sjoerd van der Vlugt, leidinggevende bedrijfsvoering via 06 4270 3730.