Componence Asset List

Vacature Casemanagers Verzuim en Re-integratie Poortugaal

Antes zoekt voor regio Rijnmond een casemanager verzuim en re-integratie.

Dit ga je doen

Ben jij die deskundige casemanager verzuim die onze leidinggevenden gaat ondersteunen in de verzuimbegeleiding van onze collega’s?

De functie van casemanager verzuim en re-integratie maakt onderdeel uit van het team casemanagement en de afdeling HR, waar de HR- en loopbaanadviseurs, recruiters, HR specialisten en het Arbo Gezondheidscentrum deel van uitmaken. Met deze collega’s werk je samen en heb je een paar keer per jaar inhoudelijke en informatieve bijeenkomsten. Daarnaast kom je in het HR team te werken van jouw zorgbedrijf met wie je wekelijks contact hebt. Binnen het team wordt hybride gewerkt.
Jouw werkzaamheden zijn:
  • Je ondersteunt de leidinggevenden bij verzuimvraagstukken en bewaakt de re-integratie op inhoud en proces
  • Door jouw kennis, gespreksvaardigheid, doortastend optreden en door gevraagd en ongevraagd advies te geven bewaak je de wettelijke kaders en zorg je ervoor dat het verzuimdossier niet alleen volledig en up-to-date is maar ook voldoet aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter

Dit ben jij

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als casemanager verzuim en re-integratie of als HR adviseur met aantoonbare werkervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie. Verder vragen we:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding RCCM of CROV of andere relevante opleiding
  • Actuele kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en een lerende instelling, zodat je je vak goed bijhoudt en open staat voor de beweging van onze organisatie
  • Een dienstverlenende maar zakelijke instelling
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2866,- en maximaal € 4468,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Cecil den Dulk, via 06-51028600.