Componence Asset List

Vacature Woonbegeleider Rotterdam

Antes zoekt voor afdeling BW Bosland in Rotterdam Kralingen een woonbegeleider.

Dit ga je doen

Ben jij onze nieuwe collega die van aanpakken weet? Ben jij degene die onze cliënten ondersteuning kan bieden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Bosland is een semimurale (16-uurs) woonvorm voor 15 volwassenen met psychiatrische problematiek in combinatie met verslavingsproblematiek, waar gewerkt wordt aan maatschappelijk herstel. Er wordt van de cliënten een zekere autonomie verwacht omdat BW Bosland een voorliggende stap is richting zelfstandig wonen. Het team van Bosland is een kleinschalig team die bestaat uit vier medewerkers. De diensten draai je alleen.

Als begeleider:
  • Heb je coachende en begeleidende kwaliteiten
  • Bezoek je regelmatig de woonomgeving van de cliënten om te kijken hoe het gaat en begeleid je hen met specifieke taken, zoals met de andere bewoners boodschappen doen en de maaltijd voorbereiden
  • Observeer je cliënten en signaleer je tijdig crisissituaties en treed je accuraat op
  • Verzorg je de inschrijving van de cliënten en formuleer je herstelplannen smart methodisch en evalueer je deze samen met de cliënt

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, MMZ niveau 4 vereist) 
  • Je werkt graag in 16-uurs diensten ( 7.30-15-30 en 15.00-23.00 uur)
  • Ervaring met de doelgroep
  • Je kunt goed grenzen stellen
  • Eigen vervoer is een pré
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 28-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2177,- en maximaal € 3306,- (FWG 39/40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.
 

Interesse?

Heb je bnog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met W. Schenk, hoofd verblijf, via 06-57687212.