Componence Asset List

Vacature Opleidingsfunctionaris Poortugaal

Antes zoekt voor de zorginnovatiecentra een opleidingsfunctionaris.  

Dit ga je doen

Ben je een echte initiator, afmaker en verbinder die met zijn/haar ervaring en kennis kan bijdragen aan het ondernemen van activiteiten en realiseren van duurzame resultaten gericht op werken en leren en behouden van collega’s en leerlingen/studenten? Lees dan verder.

De task force HR heeft de opdracht om het team collega’s van Antes uit te breiden. De taskforce HR bestaat uit een vertegenwoordiging van leidinggevenden van elke divisie, HR, PGA en recruitment. De collega’s initiëren acties om deze ambitie met elkaar te realiseren. De taskforce kent een structuur van een projectgroep met werkgroepen. De acties vinden plaats in werkgroepen, elke werkgroep heeft een trekker die tevens lid is van de projectgroep. De trekker rapporteert de voortgang van de werkgroep in de projectgroep. De projectgroep wordt gefaciliteerd door de projectleider, die tevens voorzitter is.

Als Opleidingsfunctionaris Antes ZIC ben je kartrekker in het realiseren van de resultaten gericht op leren en ontwikkelen. Het plan van aanpak richt zicht op o.a. het versnellen van de instroom van leerlingen/studenten en het verbeteren van het behoud van deze collega’s, inclusief het verlagen van de ongewenste uitstroom van specifiek deze groep leerlingen/studenten.
De opleidingsfunctionaris heeft een belangrijke rol in het monitoren van de uitvoering van activiteiten binnen de werkgroepen, de samenhang als ook de borging binnen de reguliere organisatie gerelateerd aan deze vraag.

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Initiëren, ontwikkelen en implementeren van acties gericht op werken en leren en behouden van collega’s en leerlingen/studenten
  • Opstellen van een projectplan hieromtrent en monitort de voortgang van de diverse bijbehorende activiteiten
  • Je rapporteert de voortgang aan de directeur met de portefeuille Zorg Innovatie Centra (ZIC) Antes

Dit ben jij

  • Ervaring binnen de ggz is een pré
  • Kennis van hr vraagstukken waaronder werven, behoud en ontwikkeling
  • Onderwijskundige achtergrond
  • Kennis van verandermanagement en implementatie
  • Zelfstandig kunnen werken 
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 28-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2866,- en maximaal € 4468,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sergej Koopmans, via sergej.koopmans@anteszorg.nl of 0610433759.