Componence Asset List

Vacature Hoofd Wonen Rotterdam

Antes zoekt voor de afdeling wonen in Rotterdam een hoofd verblijf. 

Dit ga je doen

Wil jij ons cluster komen versterken en heb jij 3 jaar ervaring in de ggz en aantoonbare coördinerende vaardigheden? Lees dan verder. 

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Je geeft operationeel leiding aan gemiddeld 30 fte (Intramuraal)
  • Je bent werkzaam op verschillende locaties en verantwoordelijk voor clienten met en zonder gebruik
  • Je organiseert het WMO, WLZ en het Forensisch ZZP-begeleidingsproces
  • Je zorgt ervoor dat de afgesproken taken conform afspraken met de gemeente worden uitgevoerd
  • Het behartigen van externe contacten die betrokken zijn bij jouw teams,(ketenpartners zoals ggz, politie, wijkteams etc)
  • Je voert jaar- en beoordelingsgesprekken, coördineert de verzuimbegeleiding en zorgt voor een sluitend rooster
  • Als Hoofd durf je te delegeren en geef jij jouw mensen vertrouwen

Dit ben jij

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau (Social Work, SPH, HBO-MWD, verpleegkundige)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de GGZ
  • Een post-HBO management opleiding is een pré
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2866,- en maximaal € 4468,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Helma Kerpel, manager bedrijfsvoering, via 06-10039590.