Componence Asset List

Vacature Fysiotherapeut Rotterdam

Voor Antes in Rotterdam zoeken wij een (psychosomatisch) fysiotherapeut afdeling Ouderen,  Ziekenhuispsychiatrie en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Dit ga je doen

Ben jij een fysiotherapeut die affiniteit heeft  met een doelgroep met psychiatrische en somatische problematiek? Een complexe casus niet uit de weg gaat en wil zoeken naar antwoorden en oplossingen? Dan is dit jouw baan.

Je zal werken in het Expertisecentrum Neuropsychiatrie en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze biedt behandeling aan cliënten uit het gehele land vanaf 18 jaar. Als fysiotherapeut behandel jij alleen de cliënten in de kliniek. Als fysiotherapeut behandel en adviseer je cliënten die zijn opgenomen in de kliniek. Je geeft op zelfstandige wijze  behandeling  zowel individueel als  in groepsverband . +
Jouw verdere werkzaamheden zijn:
  • Je werkt intensief samen met andere behandeldisciplines, zoals artsen, psychiaters, verpleegkundig specialisten, verpleging, ergotherapeut, maatschappelijk werk, diëtistes en psychologen
  • Je signaleert knelpunten in het traject en bespreekt deze met het team. Samen werk je om meer inzicht te krijgen in de klachten en mogelijkheden ten aanzien van herstel en toekomst

Dit ben jij

  • Afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie eventueel aangevuld met een master psychosomatiek
  • Geregistreerd in het BIG register
  • Ervaring in de psychiatrie/NAH is een pré
  • Affiniteit met het geven van beweegactiviteiten
  • Zelfstandig en in mono- en multidisciplinair teamverband kunnen werken
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 22-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2866,- en maximaal € 4468,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sjoerd van der Vlugt, Manager bedrijfsvoering, 06-42703730.