Componence Asset List

Vacature Basispsycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor ggz / fact team Crooswijk de Esch in Rotterdam een basispsycholoog.

Dit ga je doen

Heb je zin om als psycholoog aan de slag te gaan in een dynamisch, warm, gezellig, en hardwerkend GGZ team waarbij goede patiëntenzorg en werkplezier op de voorgrond staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Solliciteer direct en kom ons team versterken. We ontvangen je met open armen.

Het ggz team is er voor cliënten die te maken hebben met complexe psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblemen en problemen op meerdere levensgebieden. Denk hierbij aan financiële problemen, het vermijden van zorg en het ontbreken van een dagbesteding of een betaalde baan. Het ggz team werkt volgens de FACT methodiek en behandelt en ondersteunt herstelgericht onze cliënten zoveel mogelijk in hun huidige omgeving, zoals thuis en/of in een BW.
Jouw werkzaamheden zijn:
  • Individuele behandelingen bij diverse problematiek (met name cognitieve gedragstherapie, traumatherapie, emotieregulatie)
  • (Uitgebreid) psychdiagnostisch onderzoek
  • Consulteren van collega’s op gebied van diagnostiek en behandeling
  • Mogelijkheden voor geven van groepsbehandeling
  • Dagelijks multidisciplinair overleg

Dit ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding tot basis-psycholoog en een LOGO-verklaring
  • Je vindt het leuk om samen te werken met andere disciplines
  • Je hebt affiniteit met werken met een grote variatie aan problematiek en bent in staat om de behandelingen aan te passen aan de omstandigheden van de cliënt
  • Je bent enthousiast, gezellig, houdt van aanpakken en kan buiten de hokjes denken
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 2voor 36 uur week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3306,- en maximaal € 4981,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.


 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ed Witlox, SPV, hoofd behandelzaken, via 06-12689374