Componence Asset List

Vacature Vrijwilliger kok Rotterdam Charlois

Ga jij samen met cliënten op een woonlocatie een lekkere maaltijd op tafel zetten? 

Dit ga je doen

De woonlocatie Charloise Lagedijk ligt in de wijk Charlois waar cliënten verblijven met psychiatrische en verslavingsproblematiek om onder begeleiding te werken aan hun herstel. Begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Er zijn 2 afdelingen met elk een eigen huiskamer.

De woonlocatie zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om 2 dagdelen in de week te helpen bij het koken (1 afdeling per dagdeel). Samen een maaltijd nuttigen is voor bewoners een belangrijk moment op de dag. Voor de bewoners is het een leuke afwisseling als er een vrijwilliger aanwezig is die helpt bij het voorbereiden van de maaltijd en een gezellig praatje maakt. In overleg met de begeleiding stem je de voorbereidingen en werkzaamheden af.
 

Dit ben jij

Je hebt affiniteit met de doelgroep en de geestelijke gezondheidszorg. Je vindt het leuk om samen met anderen te koken en kunt lekkere gerechten klaarmaken. Daarnaast ben je sociaal, maar je weet ook je grenzen aan te geven. Je werkt netjes en zelfstandig. Je houdt van een gezellig praatje en beheerst de Nederlandse taal. Je bent bij voorkeur 2 dagdelen in de week beschikbaar.
 

Wij bieden

> Leerzaam en betekenisvol vrijwilligerswerk;
> Ondersteuning van zowel de coördinator als van de vrijwilligerscontactpersoon van de afdeling;
> Ongevallen en WA verzekering tijdens aanwezigheidsuren;
> Reiskostenvergoeding;
> Vrijwilligers ontvangen dezelfde jaarlijkse attenties die betaalde medewerkers ook krijgen.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving en onderdeel van de Parnassia Groep. Antes richt zich als ggz-instelling op het herstel van volwassenen en ouderen met (ernstige) psychiatrische problemen en heeft diverse behandellocaties.
 

Interesse?

Interesse? Reageer direct onderaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rochelle de Gouveia, coördinator vrijwilligerswerk, via telefoonnummer 06-231140 16 of e-mail rochelle.degouveia@anteszorg.nl.