Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige Capelle aan den Ijssel

Antes zoekt voor de locatie in Capelle aan den IJssel een verpleegkundige. 

Dit ga je doen

Wil jij deel uitmaken van ons team van professionals en zorg bieden aan cliënten met uiteenlopende psychiatrische problemen binnen de dynamiek van een gesloten afdeling? Lees dan verder.

Je komt te werken op een gesloten unit, die zowel zorg biedt binnen vrijwillig als verplicht kader. Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team en ben je de individuele begeleider van onze cliënten. 

Jij:
  • Biedt een luisterend oor, structuur en veiligheid voor onze individuele zorgvragers
  • Participeert in het opstellen van individuele begeleiding en signaleringsplannen aan de hand van het behandelplan
  • Bewaakt het therapeutisch behandelklimaat
  • Begeleidt leerlingen en stagiaires


 

Dit ben jij

  • Een afgeronde relevante zorgopleiding verpleegkunde of SPH/Social Work
  • Bij voorkeur een BIG registratie
  • Kennis van en affiniteit met de doelgroep
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 4 voor 28-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2181,- en maximaal € 3536,- (FWG 44/45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ruben Evengroen, hoofd verblijf, via 06-82398615.