Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor één van de gebiedsteams en Psychodiagnostisch Centrum in Rotterdam een gz-psycholoog met affiniteit voor innovatie/rTMS.

Dit ga je doen

Ben jij een gz-psycholoog die affiniteit heeft met de ouderenpsychiatrie en houd je van vrijheid en diversiteit in je baan? Werk je graag ambulant en samen in een multidisciplinair team? Lees dan verder.

Als gz-psycholoog geef je vorm aan de psychologische/ psychotherapeutische behandeling en positioneer je je als stabiele factor in het desbetreffende gebiedsteam. Naast je rol daar, word je ingezet op het psychodiagnostisch centrum (PDC), waarbij je ook zal samenwerken met onze klinieken. Globaal overzicht van je werkzaamheden:
  • Verrichten van psychologische/ psychotherapeutische, gedragstherapeutische en systeemgerichte- en trauma behandeling, volgens evidence based richtlijnen. In zowel individuele therapie als ook in groepsaanbod mogelijk
  • Uitvoeren van intakegesprekken, verrichten van indicatiestelling, verslaglegging en terugkoppeling
  • Superviseren van psychodiagnostiek met behandelingen bij een zeer diverse populatie
  • RTMS, coördinerende/regisserende rol bij behandeling van therapie resistente depressieve cliënten. 1/3 van je contracturen behandeling rTMS (therapie resistente depressieve cliënten). Je krijgt een externe training om  rTMS-certificering te verkrijgen. Namens het rTMS-team onderhoudt je contacten met verwijzers, evalueer je behandelingen en doe je coördinerende werkzaamheden

Dit ben jij

  • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste gz-psycholoog die ervaring heeft met de oudere cliënt met een complexe zorgvraag
  • Je hebt een afgeronde postdoctorale opleiding tot gz-psycholoog met aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep (ouderen) psychiatrie en specialistische ggz
  • Zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan 
  • Je kunt reflecteren op je eigen functioneren
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 28-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 5734,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marten Haanstra, gz-psycholoog, via 06-82107418 of Maricia de Koning, klinisch psycholoog, op via 06-10499470.