Componence Asset List

Vacature Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor het ouderen team ambulant noord in Rotterdam een psycholoog. 

Dit ga je doen

Ben jij een enthousiaste basispsycholoog die affiniteit heeft met de ouderenpsychiatrie en houd je van vrijheid, eigen regie en diversiteit in je baan? Lees dan verder.

Het team draagt zorg voor de doelgroep ouderen met psychiatrische problematiek. Als basispsycholoog krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om eigen caseload te draaien, waarbij je op behandel inhoudelijk niveau wordt aangestuurd door een regiebehandelaar.

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Beoordelen van aanvragen voor psychodiagnostisch onderzoek en de uitvoering hiervan
  • Schrijven van onderzoeksrapporten en rapportages van de uitkomsten aan cliënt en verwijzer
  • Uitvoeren van intakes en diagnostiek bij aanvang van de behandeling binnen de verslavingszorg
  • Uitvoering van behandelingen via CGT of andere therapievormen, gericht op verslaving en bijkomende problemen, zoals trauma, depressie, angst en persoonlijkheidsproblematiek 

 

Dit ben jij

  • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek of psychologie 
  • In het bezit van een LOGO verklaring 
  • Het volgen van de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied 
  • In het bezit van een rijbewijs en auto 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 3, voor 24-28 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal €3241,- en maximaal € 4883,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Martin Schaap, psychiater en manager zorg, via 06-22205285 of Vicky van Gils, manager bedrijfsvoering, via 06-22067307.