Componence Asset List

Vacature HBO Verpleegkundige / GGZ Agoog Oudedijk & Dynamostraat

Antes zoekt voor locatie Oudedijk en Dynamostraat een HBO verpleegkundige.

Dit ga je doen

Ben jij die HBO Verpleegkundige/ ggz agoog die bemoeizorg, geduld, creativiteit en buiten de kaders denken in kan zetten om zorgmijders toe te leiden naar zorg, dan is deze vacature je op het lijf geschreven.

Als verpleegkundige of agoog bij het bemoeizorg team ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en bespreek je dagelijks met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van de cliënten. De begeleiding van de cliënten vindt voornamelijk plaats bij de cliënten thuis. Het bemoeizorg team is een team waar niets snel te gek is, er is veel geduld en respect voor de kwetsbare doelgroep waar ze mee werken. Het team zet zich met hart en ziel in om middels bemoeizorg de zorg daar te krijgen bij hen die dat nodig hebben. Jou werkzaamheden zijn:
  • Je werkt zelfstandig, en hebt een signalerende functie voor de psychiatrische en somatische klachten van de cliënt
  • Indien nodig schakel je andere disciplines in ter beoordeling van het toestandsbeeld. Je draagt bij aan een complete en professionele dossiervorming
  • Contact maken en een begeleidende relatie tot stand brengen 
  • Coördineren van de zorg en begeleiding rondom de cliënt
  • Cliënten toe leiden tot passende behandeling of begeleiding

Dit ben jij

•    Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en bent als zodanig BIG geregistreerd
•    Je hebt affiniteit met EPA en ervaring binnen de ggz
•    Je bent in staat om op onverwachte situaties professioneel en creatief te handelen 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 1 voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2467,- en maximaal € 3902,- (FWG 49/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Ellie van der Wel, manager bedrijfsvoering locatie Wijnhaven, via 06-27034058 of met Ivar Beek, Hoofd behandelzaken, via 06-15037747.