Componence Asset List

Vacature Basispsycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor het Expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen in Rotterdam een basispsycholoog.  

Dit ga je doen

Wil jij binnen ons Expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen cliënten behandelen met richtlijn-gestuurde evidence-based behandelingen voor hun persoonlijkheidsproblematiek? Lees dan verder.
  • Individuele behandelingen geven zoals groepsbehandelingen
  • Je stemt het behandelbeleid af met de regiebehandelaar en binnen het multidisciplinaire team
  • Je neemt deel aan behandelevaluaties en intervisies en participeert in de teamontwikkelingen
  • Je levert ee bijdrage aan ons diagnostiekteam, door het onder supervisie verrichten van classificerend en structureel psychodiagnostisch onderzoek

Dit ben jij

  • Afgeronde opleiding Psychologie
  • Basisaantekening psychodiagnostiek
  • Affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek 
  • Bij voorkeur ben je getraind in cognitieve gedragstherapie en schematherapie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3241,- en maximaal € 4883,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Linda Stolk, hoofd behandelzaken, via 06-51517385.