Componence Asset List

Vacature Behandelaar Rotterdam

Antes zoekt voor het ggz team Ommoord/Zevenkamp in Rotterdam een behandelaar. 

Dit ga je doen

Heb je affiniteit en ervaring met onze doelgroep psychiatrie & verslaving en ben je gewend om met een team naar een gezamenlijk doel te werken? Lees dan verder. 

Het kantoor zit in het bruisende Kralingen aan de Oudedijk waar wij in totaal met vijf teams zitten en welke makkelijk met de auto / Openbaar Vervoer te bereiken is.

Je gaat zeer zelfstandig geprotocolleerd in een multidisciplinair team werken, waarbij je als behandelaar, met een eigen caseload van cliënten, betrokken bent bij hun behandeling en ondersteuning. Wat ga je doen?
  • Een bijdrage leveren aan het tot stand komen van het behandelplan. Iedere dag bespreek je gezamenlijk met je collega's de voortgang van cliënten
  • Je hebt een signalerende functie en bent in staat om op onverwachte situaties professioneel te handelen
  • Je draagt bij aan een complete en professionele dossiervorming
  • Je werkt samen met ketenpartners uit de regio

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Bij voorkeur ambulante ervaring
  • In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid
  • Brede kennis van de sociale kaart is een pré
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie behandelaar 1 voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2467,- en maximaal € 3902,- (FWG 49/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Door van de Lande, hoofd behandelzaken, via 06-22114784.