Componence Asset List

Vacature Klinisch Geriater Rotterdam

Antes zoekt voor de opnamekliniek ouderenpsychiatrie in Rotterdam een klinisch geriater.  

Dit ga je doen

Wil je als regiebehandelaar samen met de collega’s van de opnamekliniek vorm geven aan de inhoud van de behandeling? Lees dan verder. 

Als klinisch geriater ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de behandeling van onze cliënten. Je bent onderdeel van een breder behandelteam.

Je komt te werken in een multidiciplinair team, waar verschillende stageplekken zijn voor artsen in opleiding tot medisch specialist van verschillende disciplines (o.a. psychiatrie en geriatrie). Er heerst een opleidingsklimaat en affiniteit hiermee is dus gewenst. Je bent behandelinhoudelijk eindverantwoordelijke en geeft mede vorm en sturing aan de verdere ontwikkelingen zoals:
  • Diagnostiek en indicatiestelling
  • Geven van specialistische adviezen en consultatie
  • Verrichten van kortdurende en langdurende behandelingen bij ouderen
  • Vanuit de professie draag je bij aan de beleidsontwikkelingen en neem je deel aan de (cliënten)overleggen
  • Affiniteit met de begeleiding van artsen in opleiding tot medisch specialist

Dit ben jij

  • Afgestudeerd als klinisch geriater 
  • Ingeschreven in het BIG-register
  • Je maakt een gemotiveerde keuze voor en hebt, bij voorkeur, ervaring met de oudere patiënt met een complexe zorgvraag
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 8-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5538- en maximaal € 9679,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

De ouderenkliniek Nieuwe Binnenweg bestaat uit 3 etages. Er zijn 2 gesloten afdelingen en 1 open afdeling. We behandelen ouderen met psychiatrisch problematiek waaronder depressies, angststoornissen, verslaving, persoonlijkheidsstoornissen en psychotische stoornissen. De ouderenpsychiatrie is meer dan alleen het psychiatrische beeld. Somatiek, levensfaseproblematiek en systeemproblematiek maken de casussen interessant en uitdagend. 

De kliniek maakt deel uit van een de zorglijn Ouderenpsychiatrie. Op het moment is de kliniek gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg, echter deze zal over enkele jaren verhuizen naar Capelle ad IJssel naar nieuwbouw en zal dan samen met de andere teams uit de zorglijn in één pand komen te zitten.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Voor meer informatie over de inhoud van de werkzaamheden kun je contact opnemen met Sandor de graaf, manager zorg en psychiater, via 06-52568210 of met Kelly Slikboer, manager bedrijfsvoering, via 06- 53254594. Je bent ook altijd welkom om een dag(deel) mee te kijken op onze locatie.