Componence Asset List

Vacature Behandelcoördinator Rotterdam

Antes zoekt voor locatie Portugaal een behandelcoördinator.

Dit ga je doen

Ben jij een behandelcoördinator die een cruciale rol wil spelen in de behandeling en doorstroming van onze cliënten met LVB en psychiatrische problematiek.

Wil jij werken in een klein, gemotiveerd en enthousiast team wat open staat voor nieuwe ideeën?
Binnen dit team is er kennis van de specifieke doelgroep en ruimte om hier in bij te leren.
Jouw werkzaamheden zijn:
  • Individuele groepsbehandeling aan de cliënten
  • Je geeft inhoudelijk leiding en bent het centrale aanspreekpunt voor alles rondom de behandeling van de cliënt
  • Vanaf opname van de client en het vormgeven van de behandeling tot aan de uitstroom, ben jij de spin in het web
  • Het zorg dragen voor het behandelplan  

Dit ben jij

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Jij bent de psycholoog / gz-psycholoog die met ons team wil samenwerken en actief bijdraagt aan de opbouw van onze afdeling
  • Ruime ervaring binnen de ggz
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3241,- en maximaal € 4883,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sijmen Brinks, hoofd verblijf, via 06-47837317.