Componence Asset List

Vacature Begeleider Poortugaal

Antes zoekt voor locatie Poortugaal dubbele diagnose LVB en psychiatrie een begeleider.

Dit ga je doen

Als begeleider heb ik samen met mijn collega’s een prominente rol in de behandeling van de cliënt.

Je komt te werken op de gesloten dubbele diagnose afdeling, gericht op herstel, stabilisatie en behandeling van een kwetsbare doelgroep.De afdeling is nog in ontwikkeling wat mogelijkheden bied tot het actief meedenken in dit ontwikkelproces.

Jouw werkzaamheden zijn:
  • Begeleiden structureren en behandelen van een kwetsbare doelgroep
  • Ondersteunen bij de dagelijkse zorg van onze cliënten met LVB en andere psychiatrische problematiek

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Geduldig
  • Doorzettingsvermogen 
  • Inlevingsvermogen
  • Gedreven Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 2 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2806,- en maximaal € 4381,- (FWG 44/45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sijmen Brinks, hoofd verblijf, via 06-47837317.